Okse Osso Buco

Tilberedning


Giv kødskiverne et par snit i kanten, så de ikke danner skål under stegningen. Pil løgene, og skær dem i både.
Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Skær bladsellerien i skiver.
Varm olie og smør i en stor gryde og brun kødstykkerne.
Tag dem op. Svits grøntsagerne og læg kødet tilbage i gryden.
Tilsæt flåede tomater, tomatpure og hvidvin. Krydr med salt og peber og kom krydderbuketten i gryden.
Læg låg på, og lad retten simre ved svag varme i 1½-2 timer.

Tilbehør:
Hak hvidløgsfeddene fint og bland dem med hakket persille og citronskal.
Serveres med løse ris eller kartoffelmos, og persilleblandingen drysset over.

 

Velbekomme!

Ingredienser


3750 gram okseskank (osso buco)
8 Løg
12 Gulerødder
12 stilke Bladselleri
5 spsk. Olie
125 gram Smør
5 ds. Flåede tomater
7.5 spsk. Tomatpure.
7.5 dl. Hvidvin. tør
Salt
Peber

Krydderbuket:
12.5 Kviste frisk persille
2.5 Laurbærblade
5 kviste Timian, tørret

Tilbehør:
Frisk persille
Et bundt afskåret persille vejer ca. 100 gram.
2.5 Citronskal
5 fed Hvidløg

Vil du prøve opskriften?

Køb osso buco til retten   

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk