Lammekoteletter med granatæblesalat
Tilberedning
Steg lammekoteletterne i olivenolie på en pande ved høj varme. De skal have ca. 3 minutter på hver side. Kom eventuelt lidt rosmarin ved, da det giver en rigtig god smag til kødet. Smag til med salt og peber.
Riv agurken og drys salt over. Lad det stå lidt, og hæld derefter vandet fra agurken. Bland yoghurt, agurk og presset hvidløg. Lad det trække i ca. ½ time.
Skyl grønkålen og hak den fint. Halvér granatæblet og pil granatæblekernerne ud. Rist mandlerne let på en pande og hak dem i grove stykker. Bland alle ingredienserne sammen med lidt hakket mynte og anret på et fint fad. Hæl lidt olivenolie over salaten.
Lammekoteletterne serveres med tzatziki og salat.
Velbekomme!
Ingredienser
4 lammekoteletter
Rosmarin
Olivenolie
Salt og peber
Tzatziki
4 dl græsk yoghurt
1 fed hvidløg
1 agurk
Salt og peber
Granatæblesalat
200 g grønkål
1 granatæble
60 g mandler
Mynte
Olivenolie