Log på webshoppen

Hereford steg

Tilberedning


Hereford steg:

Kødet brunes hårdt af og smages til med salt og peber. Steges i ovnen ved 57 grader i 7 timer eller længere.

Saltbagt selleri:

Sellerien skrælles og vaskes. Det hele selleri drysses med salt på toppen og pakkes ind i staniol og bages ved 190 grader til det har en kerne temperatur på 78 grader. Køles lidt ned og skæres i passende størrelse. Derefter steges det i olien på panden, og smages til med salt og peber.

Bagte jordskokker:

Jordskokkerne skrubbes og renses, derefter halveres de alt efter størrelse. Vendes med salt, peber, citronsaft og olie. Bages ved 220 grader i 30 minutter.

Jordskokkepure:

Skrub jordskokkerne rene. Skær dem i mindre stykker og kog dem i fløden og lidt vand, indtil væsken næsten er væk. Blend jordskokkerne til en ensartet pure. Rør smør i pureen, og smag til med salt, peber og citronsaft.

Æbler:

Æblerne vaskes og skæres i både. Steges i lidt smør ved mellem varme. Smages til med æbleeddike, salt og peber.

Ingredienser


Hereford steg: 

2 kg. Dansk Hereford steg

Saltbagt selleri:

1 stort knoldselleri

Salt

Bagte jordskokker:

1 kg. jordskokker

1/2 dl olivenolie

Salt

Citronsaft

Jordskokkepure:

500 gram jordskokker

1/2 dl piskefløde

20 gram smør

Citronsaft

Æbler: 

3 stk røde æbler

Lidt æbleeddike

Smør

Salt

Køb Hereford steg til opskriften!

Find den på Catering Engros' webshop.

Køb Hereford fra KødGrossisten  

Seneste nyheder