BBQ pulled pork med coleslaw og East Carolina BBQ sauce
Tilberedning
BBQ pulled pork
8 kuverter
Opvarm ovnen til 150˚ C.
Fordel dry rub’en på kødet, og gnid den ind. Læg stegen i en bradepande med ½ dl vand. Dæk tæt med alufolie, og steg i ovnen i to-tre timer, indtil kødet nemt kan deles.
Tag alufolien væk, og fortsæt bagningen, til kødet er brunet. Bræk kødet i stykker med en gaffel, og server med saucen.
East Carolina BBQ sauce
Bland alle ingredienserne.
Coleslaw
Bland kål og gulerødder sammen. Rør marinaden sammen. Bland kål og gulerødder i marinaden og lad det trække i ca. 60 min. i køleskabet. Rør dressingen sammen.
Hæld marinaden fra kålblandingen og vend kålblandingen i dressingen.
Ingredienser
Kød
1 nakkefilet, afpudset (ca. 1,9 kg)
Dry rub
2 spsk. paprika
1 spsk. brun farin
1 spsk. stødt chili
1 spsk. stødt spidskommen
1 spsk. sukker
1½ tsk. groftkværnet peber
2 spsk. salt
East Carolina BBQ sauce
2½ dl cidervineddike
1½ tsk. kværnet peber
1½ tsk. røget chili, puré
2 tsk. Worcestershiresauce
2 tsk. salt
Tabasco sauce (efter behov)
Coleslaw
1 hvidkål, fintsnittet
5 gulerødder, fintsnittet
Coleslaw marinade
2 spsk. dijonsennep
1 dl cider vineddike
2 spsk. sukker
1 tsk. stødt spidskommen
Salt og peber
Coleslaw dressing
2 dl creme fraiche
2 dl mayonnaise
2 tsk. sukker
Salt og peber