Wok med oksestrimler og nudler
Tilberedning
Løg og hvidløg hakkes i små stykker.
Gulerødder og peberfrugt skylles og skæres i mindre stykker.
2 ½ spsk olie opvarmes i en wok eller på en pande. Derefter steges oksestrimlerne på alle sider ved høj varme i ca. 1-1½ minut.
Kødet lægges til side på en tallerken.
Den resterende olie opvarmes og løg, hvidløg, ingefær og gulerod steges i ca. 2 minutter.
Derefter tilføjes peberfrugt, grønne bønner og fiskesovs som steges videre i ca. 3 minutter.
Nudler koges efter anvisning på emballagen.
Kokosmælken tilføjes efter grøntsagerne er stegt. Lad det småkoge i ca. 2 minutter og smag det derefter til med salt og peber.
Oksestrimlerne tilføjes og serveres med nudler, hakket koriander og sesamfrø.
Velbekomme!
Ingredienser
10 personer
5 spsk olivenolie
1 kg oksestrimler
5 løg
5 fed hvidløg
5 gulerødder
5 peberfrugt
5 cm revet ingefær
400 gram grønne bønner
5 spsk fiskesovs
1 kg æggenudler
5 dåser kokosmælk (18-20%)
5 håndfulde frisk hakket koriander
100 gram sesamfrø
1 spsk fiskesovs
200 gram æggenudler
1 lille dåse kokosmælk (18-20%)
En håndfuld frisk hakket koriander
2 spsk sesamfrø
Tilberedningstid
Ca. 30 minutter
Prøv opskriften og køb dine varer her
Køb dit kød på KødGrossistens webshop eller på Catering Engros' webshoppen herunder
Køb nu på KødGrossisten Køb nu på Catering Engros