Tærte med oksekød, spinat og squash

Tilberedning

Tænd ovnen på 200 grader.
Tø spinaten op, drys den med sukker, salt og peber.

Pil og hak løg.

Varm olien i en gryde ved god varme.
Kødet og løg steges i 6-8 minutter, til alt kødet er blevet brunt. Rør jævnligt i det.
Tilsæt salt og peber.

Skyl squash og skær den i tynde skiver.

Tærteformen smøres med olie, og så skal du lægge en plade filodej dobbelt i bunden af den.
Kødet kommes i tærten.
Spinat og squashskiver lægges over.
Hæld ostesaucen over og læg en plade filodej dobbelt ovenpå.
Kanterne klippes af dejen, så den passer til formen.
Tærten bages i ca. 45 minutter til filodejen er lysebrun.

 

Velbekomme!

Tak for lån af opskrift til Voresmad

Ingredienser

10 personer

1 stor tærteform

1.250 gram hakket oksekød

5 løg

5 tsk olie

2½ tsk salt

1 tsk peber

 

1.125 gram hel spinat, gerne fra frost

2½ tsk sukker

5 squash

2½ tsk olie

5 plader filodej

7½ dl mild ostesauce, 8%

Tilberedningstid

Ca. 1 time

Prøv tærten

Vil du lave den lækre tærte? Så kan du købe dit kød her.

Køb nu på KødGrossistens webshop   Køb nu på Catering Engros' webshop

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk