Tærte med oksekød, spinat og squash
Tilberedning
Tænd ovnen på 200 grader.
Tø spinaten op, drys den med sukker, salt og peber.
Pil og hak løg.
Varm olien i en gryde ved god varme.
Kødet og løg steges i 6-8 minutter, til alt kødet er blevet brunt. Rør jævnligt i det.
Tilsæt salt og peber.
Skyl squash og skær den i tynde skiver.
Tærteformen smøres med olie, og så skal du lægge en plade filodej dobbelt i bunden af den.
Kødet kommes i tærten.
Spinat og squashskiver lægges over.
Hæld ostesaucen over og læg en plade filodej dobbelt ovenpå.
Kanterne klippes af dejen, så den passer til formen.
Tærten bages i ca. 45 minutter til filodejen er lysebrun.
Velbekomme!
Tak for lån af opskrift til Voresmad
Ingredienser
10 personer
1 stor tærteform
1.250 gram hakket oksekød
5 løg
5 tsk olie
2½ tsk salt
1 tsk peber
1.125 gram hel spinat, gerne fra frost
2½ tsk sukker
5 squash
2½ tsk olie
5 plader filodej
7½ dl mild ostesauce, 8%
Tilberedningstid
Ca. 1 time
Prøv tærten
Vil du lave den lækre tærte? Så kan du købe dit kød her.
Køb nu på KødGrossistens webshop Køb nu på Catering Engros' webshop