Tilberedning
Sener fjernes fra kødet, og skæres i tynde strimler. Kødet duppes tørt, og krydres med salt og peber. Derefter vendes kødet i mel.
Løg skæres i både.
Olie/smør varmes i en dyb pande. Kødet brunes og derefter tilsættes løg og krydderurter. Vand og bouillonterning hældes over. Lad det koge og skru derefter ned til lav varme. Låg lægges på og lad det simre i 25 minutter.
Kernehusene fjernes af æblerne, og skæres i tynde både. Kerner fjernes af peberfrugt, og skæres i tynde strimler. Æblerne og peberfrugten kommes i gryden i 10 minutter.
Jordskokkerne skylles og skrælles, derefter skæres de i mundrette stykker. Olie/smør varmes på en pande. Derefter steges jordskokkerne i 10 minutter til de er møre.
Persillen hakkes og vendes sammen med jordskokkerne.
Kalvehjerterne og jordskokken serveres med pasta.
Velbekomme!
Kalvehjerter
1-1,25 kg kalvehjerter i skiver
Salt og peber
5 spsk mel
2½ tsk paprika
2½ tsk røget paprika
1 spsk olie eller smør
5 – 7 ½ dl vand
Æble
5 rødløg
2½ bouillontærning
5 æbler
5 rød peberfrugt
Jordskokker
1.25 kg jordskokker
1 spsk olie eller smør
5 lille bundt persille
Pasta
600 gram tørret fuldkornspasta
Tilberedningstid
Ca. 50 minutter