Log på webshoppen

Tilberedning

 

Sener fjernes fra kødet, og skæres i tynde strimler. Kødet duppes tørt, og krydres med salt og peber. Derefter vendes kødet i mel.

Løg skæres i både.

Olie/smør varmes i en dyb pande. Kødet brunes og derefter tilsættes løg og krydderurter. Vand og bouillonterning hældes over. Lad det koge og skru derefter ned til lav varme. Låg lægges på og lad det simre i 25 minutter.

Kernehusene fjernes af æblerne, og skæres i tynde både. Kerner fjernes af peberfrugt, og skæres i tynde strimler. Æblerne og peberfrugten kommes i gryden i 10 minutter.

Jordskokkerne skylles og skrælles, derefter skæres de i mundrette stykker. Olie/smør varmes på en pande. Derefter steges jordskokkerne i 10 minutter til de er møre.

Persillen hakkes og vendes sammen med jordskokkerne.

 

Kalvehjerterne og jordskokken serveres med pasta.

 

Velbekomme!

Kalvehjerter

1-1,25 kg kalvehjerter i skiver

Salt og peber

5 spsk mel

2½ tsk paprika

2½ tsk røget paprika

1 spsk olie eller smør

5 – 7 ½ dl vand

 

Æble

5 rødløg

2½  bouillontærning

5 æbler

5 rød peberfrugt

 

Jordskokker

1.25 kg jordskokker

1 spsk olie eller smør

5 lille bundt persille

 

Pasta

600 gram tørret fuldkornspasta

Tilberedningstid

Ca. 50 minutter

Prøv den nye inspirerende opskrift!

Køb kalvehjerterne her  

Seneste nyheder