Forårsruller med lun rødkålssalat og søde kartofler

 

Tilberedning

Olien varmes på en pande ved god varme.
Kødet steges til alt har skiftet farve og er gennemstegt.
Pil og hak løget og steg det med.
Svampen renses og hakkes og steges med.
Skallen af citronen rives.
Smages til med citronskal, salt og peber.

Smelt smør og pensl halvdelen på de fire ark.
Del hver ark i to.

Ovnen tændes på 200 grader.

En ottendedel af kødet lægges i den ene ende af filodejen og rulles, indtil kødet er dækket af dej.
Dejen foldes fra siden ind over og rulles videre, indtil du har en rulle.
Læg rullen med lukningen nedad på en bradepande med bagepapir.
Gentages til alt kødet er brugt.
Pensl rullerne med resten af smøret.
Bages gyldne i ovnen i ca. 12 minutter.

De søde kartofler skrælles og skæres i små tern.
Olien varmes på en pande ved god varme.
Kartoffeltern steges sprøde i olie.

Kålen snittes helt fint. Vendes i kartoflerne på panden. Cintronsaft og timian tilsætter og smages til med salt og peber.

 

Velbekomme!

Tak for lån af opskrift til Voresmad.

Ingredienser

10 personer

1.250 gram hakket kalvekød, 4-7% fedt

5 tsk olie

2½ løg

2½ portobello svamp

Revet skal fra 1 ubehandlet citron

Salt og peber

60 gram smør

10 ark filodej

 

Salat

1 kilo sød kartoffel

2½ spsk olivenolie

1 kilo rødkål eller rød spidskål

1 citron

Et par kviste frisk timian

 

Tilberedningstid

Ca. 1 time

Prøv forårsruller med frisk kalvekød

Køb kalvekødet til dine forårsruller hos os

Køb her   

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk