Linguine

Tilberedning


1. Kog pastaen i en gryde med vand tilsat salt.
2. Når pastaen har kogt færdigt, hældes det tilbage i gryden

Mens pastaen koger:
Friske basilikumblade plukkes,
hvidløgsfed presses,
og parmesanost hakkes.
Olivenolien tilsættes pastaen til der dannes en jævn masse.
Smages til med salt og peber.
Vend pestoen omhyggeligt rundt i pastaen til den dækker godt.
Pynt med flager af frisk parmesan, og basilikumblade.

 

Perfekt som tilbehør til sommerens grillaftener!

Ingredienser


1,6 kg. linguine pasta eller taglierini

Grøn pesto efter smag og behag
330 g. frisk basilikum
6,5 hvidløgsfed
85 g. friskrevet parmesan + flager til drys

400 g. ekstra jomfru olivenolie

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk