Log på webshoppen

Glade dyr er god smag

Grambogård er et lille, fynsk slagteri, hvor dyrevelfærden og den gode smag er i højsædet. Når du vælger kød fra Grambogård, så er du altid sikker på, at kvaliteten er i top, og at du kan nyde et godt måltid med god samvittighed.

Grambogård slagteri arbejder kun sammen med landmænd, som deler vores opfattelse af anstændigt landbrug, og som har de samme holdninger til dyrevelfærd. Det viser sig ved omsorg for dyrene, en rolig og harmonisk hverdag i stald og på mark og så høj grad af frihed som muligt.

Nærhed, kvalitet og ansvarlighed – det gi’r go’ smag og glade dyr!

Grambogård er et lille, fynsk slagteri, som arbejder nært sammen med udvalgte, ansvarlige landmænd, der brænder for deres arbejde og deres dyr. Engagerede mennesker, for hvem god smag starter, når solen står op, og dyrene vågner – og strækker sig lige indtil du i ro og mag og med god samvittighed kan nyde et mageløst måltid med uovertruffen kød- og smagskvalitet.

Glade dyr

Glade dyr er vores udgangspunkt og glade kunder er vores mål. For at nå målet kombinerer vi respekt, omtanke og kærlighed til vores dyr med godt håndværk – hele vejen fra dyrenes fødsel, valg af foder, et godt liv, en værdig slagtning og til en omhyggelig håndtering af kød, modning og udskæring.

Respekt

Sammen med respekten for dyr og mennesker følger respekten for miljøet. Kød fra Grambogård bliver produceret med omtanke, og vi tilstræber at mindske miljøbelastningen; blandt andet er transporttiden så kort som mulig: Vi har højst fire timers transport af dyrene og nogle gange helt ned til 15 minutter.

Glade dyr. Godt håndværk. God samvittighed. God appetit!