Langtidsstegt svineskank med bagt rød spidskål

Alt godt tager tid – og det kan man også sige om denne ret. Simpel og lækker. Prøv den!

Tilberedning


Langtidsstegt svineskank

Start med at opvarme ovnen til 160 grader.

Rids sværen på svineskanken, og gnid den ind i salt og peber.

Når ovnen er varm, sættes svineskanken ind i et ovnfastfad med lidt vand i bunden.

Svineskanken skal steges i 3-4 timer, alt efter størrelse og ovn. Overhæld evt. med væsken undervejs.

Sæt ovnen på grill de sidste par minutter, så sværen bliver helt sprød.

 

Ovnbagt rød spidskål

Skær spidskålen i fire lige store stykker og læg dem i et ildfast fad. Sæt ovnen på 180 grader.

Hæld lidt god olivenolie over spidskålen og drys med salt og peber.

Bag spidskålen i ovnen i 20 minutter imens svineskanken hviler.

 

Når spidskålen er mør, anrettes den sammen med svineskanken på et fad og serveres. Drys evt. med persille eller citronskal.

 

Velbekomme!

 

Ingredienser


Svineskank på 1,1 kg fra KødGrossisten

Salt og peber

2 røde spidskål

Olivenolie

Evt. persille og cironskal

 

 

Vil du prøve opskriften?

Køb ingredienserne på webshoppen

Køb hos KødGrossisten  

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk