Græsk inspireret kylling

Tilberedning


Lårstegene lægges i et ildfast fad. Tomaterne skylles, halveres og kommes ned til kyllingestykkerne. Fintsnittet løg og presset hvidløg tilsættes sammen med olivenolie. Krydr med salt, peber og det halve af timianen. Bland det godt sammen og steg det i ovnen ved 200° i ca. 45 min. De sidste 2 minutter af stegetiden tilsættes oliven, og fetaen smuldres over.
Pynt med resten af timianen og server med ris.

Velbekomme!

Ingredienser


16 kyllinge lårstege (overlår)
5-6 spsk. olivenolie
1000 g. cherrytomater
1 lille glas oliven (ca. 2 dl. alt efter smag og behag) 2 store løg
Fetaost
1 bundt timian
Salt & peber

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk