Fødevaresikkerhed

KødGrossisten er en landsdækkende slagterivirksomhed, som leverer okse- og svinekød, fjerkræ, lam og pålæg. Vi er en kødforædlings virksomhed, hvor råvarer af høj kvalitet og fødevaresikkerhed prioriteres meget højt. Vi udvælger vores leverandører nøje, og vi tilstræber at auditere dem on site inden første levering, så vi sikrer, at produktet er af aftalt kvalitet, og at fødevaresikkerheden er i fokus fra start til slut.

Vi overholder den, til enhver tid gældende lovgivning, og vi er altid opdateret på de regler, der gælder inden for engros kødopskæring og produktion.

Vi udtager ugentligt mikrobiologiske prøver af både råvarer og færdigvarer, så vi altid har et overblik over vores produktionshygiejne. Samtidigt sikrer vi, at vores produktionsmiljø og produktionsudstyr kontrolleres jævnligt fx i forhold til fravær af Listeria Monocytogenes. Vi sørger også for at holde alle vores råvareleverandører op på det aftalte mikrobiologiske niveau, så vi altid sikrer, at fødevaresikkerheden er i top.

Vores sporbarhedssystem med unikke stregkoder på hvert enkelt produkt gør, at vi hurtigt og sikkert kan trække et produkt tilbage fra en kunde ved et eventuelt tilbagekald af en vare.

Vi arbejder systematisk ud fra HACCP principperne, og vi laver gennemarbejdede risici vurderinger, så vi kan identificere og arbejde med eventuelle risici i vores produktion.

Vi sørger løbende for at uddanne alle vores medarbejdere i fødevarehygiejne, så vi sikrer, at vi altid har en god fødevarehygiejne i vores produktion.

Vi er altså en moderne virksomhed med stor fokus på, at fødevaresikkerheden altid er i top, så du som kunde kan være helt tryg, når du handler med os.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk