Sous Vide

Opnå det perfekte resultat

Sous vide er et fransk udtryk, som betyder “under vakuum”. Tilberedningen foregår ved en lav og præcis temperatur over en længere periode. Derved opnås et særligt kontrolleret miljø og et perfekt resultat næsten hver gang.

Det vakuumpakkede kø tilberedes i et vandbad, og derved bibeholdes saft og smag. For visse udskæringer har vakuumpakningen endda den ekstra gevinst, at strukturen ændres, og kødet bliver mere mørt, fordi det tilberedes uden luft og under et let tryk.

Færdigt og forberedt

KødGrossistens Sous Vide produkter kan fås både fersk og som frost. Vores produkter kan derudover laves kundespecifikt efter dine egne opskrifter og idéer.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk