BBQ pulled pork med coleslaw og East Carolina BBQ sauce

Tilberedning


BBQ pulled pork

8 kuverter

Opvarm ovnen til 150˚ C.

Fordel dry rub’en på kødet, og gnid den ind. Læg stegen i en bradepande med ½ dl vand. Dæk tæt med alufolie, og steg i ovnen i to-tre timer, indtil kødet nemt kan deles.

Tag alufolien væk, og fortsæt bagningen, til kødet er brunet. Bræk kødet i stykker med en gaffel, og server med saucen.

East Carolina BBQ sauce

Bland alle ingredienserne.

Coleslaw

Bland kål og gulerødder sammen. Rør marinaden sammen. Bland kål og gulerødder i marinaden og lad det trække i ca. 60 min. i køleskabet. Rør dressingen sammen.
Hæld marinaden fra kålblandingen og vend kålblandingen i dressingen.

Ingredienser


Kød

1 nakkefilet, afpudset (ca. 1,9 kg)

Dry rub

2 spsk. paprika
1 spsk. brun farin
1 spsk. stødt chili
1 spsk. stødt spidskommen
1 spsk. sukker
1½ tsk. groftkværnet peber
2 spsk. salt

East Carolina BBQ sauce

2½ dl cidervineddike
1½ tsk. kværnet peber
1½ tsk. røget chili, puré
2 tsk. Worcestershiresauce
2 tsk. salt
Tabasco sauce (efter behov)

Coleslaw

1 hvidkål, fintsnittet
5 gulerødder, fintsnittet

Coleslaw marinade

2 spsk. dijonsennep
1 dl cider vineddike
2 spsk. sukker
1 tsk. stødt spidskommen
Salt og peber

Coleslaw dressing

2 dl creme fraiche
2 dl mayonnaise
2 tsk. sukker
Salt og peber

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk