Årets juleand er fra Gråsten

Gråsten Fjerkræ fik topkarakter og vandt for tredje gang Jyllands-Postens årlige andetest i 2017.
Efter at have smagt sig igennem otte ænder af forskellig oprindelse, race og fra forskellige producenter har et panel bestående af fem dommere kåret Gråsten Berberie Gourmet And, som vinder Jyllands-Postens årlige andetest. Det er tredje gang Gråsten Fjerkræ vinder den eftertragtede hæder.

Gråsten Fjerkræs ænder og gæs lever på et 100 hektar stort område med både skov, vand og eng få kilometer syd for den danske grænse. Dyrene går – efter en opvækst på minimum 14 uger – selv til slagteriet, og udsættes dermed ikke for en stressende transport. Racen, foderet og opvæksten sikrer en god smag og saftigt kød. Den nøddeagtige duft kan hænge sammen med, at dyrene på marken kan spise både nøddeaffald og affald fra grøntsagsprodukter.

Herunder kan du se mere om Gråsten’s lækre ænder.

Bestil din juleand lige her

Du finder alle Gråsten's lækre juleprodukter på vores webshop.

Køb din juleand her   

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk